⊂E+ Platforma⊃ (2015-2017)


EU flag-Erasmus+_vect_POS AMPEU-grey-web

Ova projekt je ostvaren uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova komunikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

PRATITE UPSET NA   /// Slikovni rezultat za facebook small no background @upset.theatre   ///   Slikovni rezultat za instagram small no background @upset.theatre   ///   Slikovni rezultat za twitter small no background @TheatreUpset ///  Image result for youtube logoUpset theatre


Logo_Educathe+_web

 

Dobrodošli na E+ platformu! 

Ovo je open source platforma (otvoreni pristup i korištenje) – alat produciran od strane partnera partnerstva Educathe + (Edukativni teatar kao mjesto podizanja inkluzije i zapošljivosti osoba s invaliditetom) i financiran od strane EU programa za obrazovanje, trening, mlade i sport – Erasmus+.

Osim ovdje, podaci o projektu su dostupni na službenim stranicama Europske komisije i programa Erasmus+ -> Europska komisija i Erasmus+.

Kako se partnerstvo razvija, razni alati za rad s i za osobe s invaliditetom će biti učitani na E+ platformu, odnosno, u E+ Alatnicu:

  • E+ dokumenti partnerstva
  • E+ edukativni video
  • E+ dokumentarni film
  • E+ fotografije
  • E+ evaluacija rezultata i materijali

Dobrodošli ste slobodno koristiti materijale i alate s E+ platforme za obrazovne svrhe – imajući u vidu dobrobit i integritet pojedinaca koji se eventualno pojavljuju u materijalima i alatima (npr. fotografije, video).

PODSTRANICE E + PLATFORME

Posebno smo ponosni što je naš projekt postao primjer dobre prakse, objavljen na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU, kao projekt koji vodi do uključivog društva (više o našem projektu pročitajte ovdje). Također, naša metoda dramsko-akcijskog istraživanja prezentirana je na prvom Tool Fair (sajmu edukativnih alata) u Hrvatskoj, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU (više o sajmu pročitajte ovdje.)