E+ Javni nastupi


EU flag-Erasmus+_vect_POS AMPEU-grey-web

Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Javni nastupi su sastavni dio kazališnih radionica i radionica performativnih umjetnosti E+ partnerstva koje su fokusirane na zapošljivost i razvoj vještina osoba s invaliditetom i osoba koje s njima rade kombinirajući neformalno obrazovanje i performativnih umjetnosti. Vještine koje se razvijaju tijekom radionica su neke od EU Ključnih kompetencija, ponajviše tvz. „meke-vještine“.

Osim što su javna predstavljanja rada sudionika radionica, nastupi također prenose pozitivnu poruku neposrednoj publici – i, kasnije, široj javnosti i poslodavcima kroz video snimke nastupa koji su objavljeni ovdje, na našoj E + platforme.

Iako se naše metode, stilovi izražavanja i specifične lokalne teme koje oslikavaju naši nastupi mogu razlikovati, glavna poruka svih E + partnerskih predstava prema javnosti su o solidarnosti, uključenosti i sposobnosti i zapošljivosti osoba s invaliditetom.

Unutarnja poruka (za same sudionike radionica), nastupi E+ partnerstva prenose glavne poruke samo-osnaživanja, samopoštovanja, pozitivnog svjetonazora, prijateljstva, solidarnosti i uključenosti – koji će pomoći sudionicima da razviju odlične nove poslovne ideje i poboljšaju svoj duh poduzetništva. Kao takvi, javni nastupi igraju ključnu ulogu u ovom partnerstvu. tome što je ovo partnerstvo je sve o tome.

 

Svi su dobrodošli posjetiti naše besplatne izvedbe (molimo provjerite datume i lokacije nastupa dolje) ili, alternativno, pridružiti se našim nastupima online – kroz video snimke nastupa.


 

E+C1Zagreb 

E+C2SolunE+C3 Brusselec4-antalijaec5-atena 


ec6-siracuza