Dramsko-akcijska radionica za članove UPSETa: Druženje uz stigmatizirane priče (2017)


TERMINI: srijedom 16-17h

JAVNI NASTUP: očekuje se nakon svakih tri mjeseca susreta

LOKACIJA: Zagreb – Dom Knežija, Albaharijeva 2 (klikni za mapu) // Velika dvorana

SUDIONICI: članovi/članice UPSETa; punoljetne osobe (maloljetnici iznad 15g, uz pismenu potvrdu roditelja), a posebno pozivamo sve koji se osjećaju stigmatizirano!

VODITELJI: dr.sc. Ivan Hromatko

KOTIZACIJA: 30 kn/mj. (* organizatori zadržavaju pravo otkazivanja programa ukoliko se ne prijavi dovoljan broj sudionika/ica)


Zainteresirani se trebaju prijaviti putem online prijavnice:

1-MINUTNA PRIJAVNICA ZA RADIONICU (KLIKNI)

Ukoliko iz tehničkih razloga ne možete ispuniti prijavnicu, molimo da nam se javite emailom na upset.theatre@gmail.com


 

Udruga za prevenciju stigmatizacije i edukaciju teatrom (UPSET) organizira dramsko-akcijsku radionicu “Druženje uz stigmatizirane priče”

Radionica je namijenjena članovima i članicama UPSETa, ali članovim mogu preporučiti i drugima da dođu.

Ova dramsko-akcijska radionica služi kao prostor neformalnog druženja, istraživanja i pripreme daljnjih aktivnosti (prvenstveno javnih nastupa)

 

Radionica će početi u srijedu 15. veljače 2017. i održavati će se jednom tjedno, srijedama od 16-17h.  

Iako je ova radionica za članove UPSETa i nema formalnih očekivanja u smislu finalnih produkta aktivnosti, svaka dramsko-akcijska radionica završava javnim nastupom, a ciljamo biti spremni u roku tri mjeseca (točan datum će sudionici i voditelji utvrditi naknadno).

Voditelj radionice je dr.sc. Ivan Hromatko koji ima višegodišnje iskustvo vođenja dramskih radionica i javnih nastupa, rada u znanosti, kulturi, obrazovanju i radu sa stigmatiziranim skupinama.

Tijekom radionice, sudionici će u spoznajnom procesu obreda prijelaza istražiti temu društvene stigmatizacije, educirati se i izvesti završni javni nastup kojim će javnosti ukazati na problem stigmatizacije i prezentirati pozitivne akcije kojima ju je moguće nadići.

Ukoliko imate pitanja, molimo javite se na upset.theatre@gmail.com (molimo dodajte u naslov emaila: Stigmatizirane priče)

962

UPSET

 


FOTOGRAFIJE

…u izradi…


VIDEO SNIMKA JAVNOG NASTUPA

…u izradi…


MATERIJALI

…u izradi…