E+ Radionice i projektni sastanci


EU flag-Erasmus+_vect_POS AMPEU-grey-web

Ova projekt je ostvaren uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova komunikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Glavne aktivnosti partnerstva sastoje se od međunarodnih radionica teatra (i drugih izvedbenih umjetnosti) i sastanaka voditelja projekta. Odnosno, kako ih Erasmus+ voli nazivati – od kratkih zajedničkih treninga i transnacionalnih projektnih sastanaka.

Glavna svrha radionice je osnažiti sudionike, razviti ili unaprijediti njihove “meke vještine” (Ključne kompetencije EU) i učiniti pitanje predrasuda prema osobama s invaliditetom na tržištu rada više prisutnim u očima javnosti – dajući pozitivne javne nastupe na kraju radionica. Stoga, sve će radionice završiti javnim nastupom – kako bi diseminirali pozitivna iskustva iz radionica i kako bi aktivirali javnost po pitanju problema predrasuda s kojima se osobe s invaliditetom suočavaju na tržištu rada.

S druge strane, sastanci voditelja projekta će poslužiti kao komunikacijski alat uživo, u kojem partneri mogu dubinski diskutirati o pitanjima partnerstva, planirati buduće aktivnosti i razvijati modalitete uspješne kooperacije.

Theatre+education_e+_BW

LOKACIJE RADIONICA

Radionice će se održavati svaka dva do tri mjeseca u sedam zemalja i osam gradova: Zagreb (Hrvatska), Solun (Grčka), Bruxelles (Belgija), Antalya (Turska), Atena (Grčka), Siracuza (Italija), Sofija (Bugarska ) i Venspils (Latvija).

Svaka će radionica biti jedinstvena prilika za lokalnog partnera da, u međunarodnom okruženju, predstavi svoju metodu rada (što često nedostaje kada se radi na problemima osoba s invaliditetom), te prilika za sve partnere da kombiniraju, mijenjaju, istražuju i definiraju nove metode i poboljšaju svoj rad.

S druge strane, sastanci voditelja projekta će se održati tri puta: počevši u Zagrebu (Kick off sastanak), nastavljajući se u Antalyiji (sastanak za privremeni izvještaj) i konačno sastankom ponovno u Zagrebu (sastanak za završno izvješće). Posljednji sastanak će također uključiti konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni rezultati cijelog partnerstva i na kojem će se posijati sjeme novog partnerstva (ili čak mreže).


LOKACIJE RADIONICA I NASTUPI

EDUCATHE+ PARTNERSTVA (2015-2017)

(kliknite kako biste otvorili mapu)


 

DETALJI O SUSRETIMA:

E+C1ZagrebE+C2SolunE+C3 Brusselec4-antalijaec5-atenaec6-siracuzaec8-ventspils