E+ Partnerske organizacije


EU flag-Erasmus+_vect_POS  AMPEU-grey-web

Ova projekt je ostvaren uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova komunikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Theatre+education_e+_BW

Mi smo partnerstvo različitih organizacija (male OCD-a, Sveučilište, kulturni centar itd.) koje rade s i za osobe s invaliditetom i u svojem radu koriste teatar (ili performativne umjetnosti) u neformalnom obrazovanju, radu u zajednici ili društvenim istraživanjima.

Naše partnerstvo – kao i druga partnerstva – je jako koliko i njegova najslabija karika. Netko bi očekivao da ovolika raznolikost organizacija stvara određeni problem moći u partnerstvu, ali to nije slučaj. Bez obzira da li je partnerska organizacija početnik ili iskusna organizacija, svi sudjelujemo na isti način i u istim partnerskim tijelima.

Njegujemo naše partnerstvo kroz poštivanje demokratskih načela, prakticiranje transparentnosti, radeći na uzajamnom poštovanju i razvoju međusobnih veza i komunikacijskih kanala koji, jednom kada su uspostavljeni (kao što je prikazano na prikazu niže) funkcioniraju kao sigurnosna mreža za naše E + (EDUCATHE +) partnerstvo.

E__Partner_organizations-all_vectorized_grey

Uz trud i dobru komunikaciju, veze i komunikacijski kanali ovog partnerstva će se nastaviti i nakon završetka projekta u 2017. godini, a mi ćemo razviti veću mrežu sličnih organizacija.

Partnerske organizacije (kliknite niže kako biste pročitali više o partnerima)

 

LOGOTIPI ORGANIZACIJA I PARTNERSTVA (klikni na sliku za pristup albumu)
E+ Logos