C7 Radionica i nastup (Sofija, Bugarska): Život s maskama (12-16.6.2017)


EU flag-Erasmus+_vect_POS AMPEU-grey-web

Ova projekt je ostvaren uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova komunikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Međunarodna radionica Teatra Tsvete Život s maskama (12. – 16.6.2017.): Život s maskama

posterEDU

Glavni predmet sedme radionice Educathe + partnerstva “Život s maskama” su unutarnje maske u našem životu koje nam pomažu uspjeti ili nas čine žrtvama u različitim situacijama.

To su modeli ponašanja koje smo prilagodili kako bismo mogli upravljati izazovima i to se događa upravo prije nego što otkrijemo naše istinsko sebstvo.

Neke od maski pomažu nam da postignu svoje ciljeve, druge koje koristimo kako bi prikrili našu ranjivost. Često nas blokiraju na nesvjesnoj razini i vode nas u istom scenariju iznova i iznova bez dobivanja najvažnijih stvari: ljubav, briga, poštovanje, veza s drugima.

Cilj radionice je istražiti maske koje nose u različitim područjima: ljubav, obitelj, prijevoznik, skupine s invaliditetom i društvo.

U izvedbi “Život s maskama” tražit ćemo različite točke gledišta, a koristit ćemo i različite pristupe: improvizirane lutke, maske za lice, forum kazalište.

Performanse će se temeljiti na osobnom iskustvu, misli i osjećaja o temi invaliditeta, destigmatizaciji osoba s invaliditetom i povećanju njihove zapošljivosti na tržištu rada.